YouTube hirdetések hatékonyan

YouTube Hirdetések - Online Videó Kampányok

A YouTube Videó hirdetésekkel ugyanannyi nézőt lehet elérni, mint a nagy TV-s reklámkampányokkal, de a TV kampányok árainak töredékéért. YouTube díj: 2-15 FT CPV ár - csak a végignézett* hirdetésért kell fizetnie! *: vagy ha 30 másodpercet megnéztek a hirdetésből (csak 30 mp-nél hosszabb hirdetések esetén) CPV: Cost per View Intenzív kampányok és népszerű tartalmak estén előfordulhatnak magasabb díjak is..

Hogyan lehet, hogy a YouTube hirdetéseket egy TV-s kampány töredékéért el lehet indítani?

A YouTube-on csak a végignézett hirdetésért kell fizetnie! A TV-knél csak becsülni lehet, hogy háztartásban volt a reklám alatt arra a csatornára kapcsolva a TV, ahol a reklám ment. Persze az egy más kérdés, hogy a reklámszünetben mit csináltak a család tagjai. A YouTube-n pontosan be tudja állítani, hogy melyik városban, megyében, országban jelenjen meg a hirdetése! A TV-knél nem tudják megoldani, hogy az Érden lakók mást lássanak, mint pl. a Diósdon lakó családok. A YouTube-on pontosan meg tudja határozni, hogy mikor jelenjen meg a hirdetése! Sok TV csatorna esetén ebbe önnek nagyon kevés beleszólása, van mikor jelenjen meg a hirdetése, vagy nagyon magas felárat kérnek a pontos időpontba való megjelenésért. A YouTube-on megadhat demográfiai jellemzőket és (életkor, nem, érdeklődési kör), amivel pontosíthatja, hogy kinek jelenjen meg a hirdetése. A TV-knél sok esetben még abba sincs beleszólása, hogy milyen környezetben jelenjen meg a reklámja. A YouTube-on tud remarketing listákat használni. Akár létrehozhat egy mini sorozatot, ahol a reklám következő részét csak azok látják, akik látták ez előző részt, részeket, vagy a honlapjánl megnéztek egy adott oldalt. El tudja ezt képzeli egy TV esetén?

Hirdetési Formátumok a YouTube-on

TrueView Videó Hirdetések
Ezek a videó hirdetések a megtekinteni kívánt videó előtt vagy közben jelennek meg a rövid vagy hosszú formátumú tartalmaknál, vagy lehetőség egy videó kiválasztására sok közül, vagy megtekintés hagyományos reklámszünetekkel. Lehetőség van keresési hirdetések megjelenítésére, a keresési TrueView videók a YouTube keresési eredményoldalain jelennek meg. A Videókhoz kapcsolódóan lehetőség van szöveges és képes fedvények, "bannerek" megjelenésére is. AdWords Hirdetések Reklámvideók megjelenítése különféle magyarországi honlapokon. Szöveges hirdetések megjelenítése YouTube videókon.

Kapcsolatfelvétel