Marketing szövegírás, tartalomfejlesztés, tartalom menedzsment

Weboldal, Facebook márkaoldal, hirdetések, kampányok

Megfelelő tartalmat a megfelelő felületre

 • Honlapszövegírás - kifejezetten a weblapon történt közzétételre írt szöveg, amelyet az internetes szövegírás feltételei szerint a látogatóknak írunk úgy, hogy a megadott üzleti célt/konverziót (vásárlás, feliratkozás stb.) maximalizáljuk. Szövegeink keresőoptimalizáláltak,hogy minél jobb pozíciót érjen el az oldal a keresőben.
 • Landing page szövegírás - az adott kampányhoz illeszkedő, megfelelő tartalom a maximális konverzióért. Hogy ne érjék meglepetések
 • Facebook tartalommenedzsment - a jóváhagyott posztterv alapján rendszeres, időzített szöveg + kép posztok elhelyezése, kommmentkezelés.
 • Blogírás - Egy szakmai blog jelentősen tudja növelni az ismertséget. Kialakítható egy olyan közösség, amelynek tagjai rendszeres olvasókká válnak. A blog olyan információ mennyiséget állít elő, aminek bemutatására a weboldal vagy egy egyszerű kampánykommunikáció nem képes.
 • Vegye fel velünk a kapcsolatot az oldalon található űrlap segítségével!

  Honlap szövegírás

  Mi a honlap célja? Hogyan teljesülnek a célkitűzések? Az eredményes honlap szövegírás az alapfeltétele annak, hogy a honlapod elérje a célját és megtérüljöbn a belékfektetett idő, energia, erőforrás.

  Facebook tartalommenedzsment

  Posztok elhelyezése oldalanként, megegyezés szerinti gyakorisággal, az ügynökség által előállított és az ügyféllel egyeztetett tartalommal.

  A bejegyzéseket a megfogalmazott céloknak megfelelően állítjuk össze (pl. Ismertségnövelés, elkötelezettségnövelés, hirdetési célú használat is).

  Komment menedzselés: rendszeresen ellenőrizzük a kommenteket, az általános jellegűekre válaszolunk, a szakmai jellegű kérdésekről értesítjük partnerünket.

  Landing page oldalak

  A Landing page az az oldal, amelyre a látogatód hirdetésről, blogból, keresési oldalakról már valamilyen elvárásal érkezik. Ha nem teljesíted ezt az elvárást, akkor az oldalad sikertelen lesz, nem fognak érkezni az eredmények.

  A jó landing page a magasabbb konverziós arányon keresztül növeli bevételeidet és csökkenti a költségeket.


  Blogírás

  Egy jó blog közösséget teremt, amin keresztül jelentősen tdja növelni céged, márkád ismertségét.

  A blog a minőségi tartalmakon keresztül hozzájárul ahhoz, hogy a keresők is nagyobb valószínűséggegl találják meg az oldalt/tartalmat.

Kapcsolatfelvétel