Facebook, G+, Twitter, Linkedin üzleti megoldások

Lead generálás, adatbázis építés alkalmazásokkal

Leadeket generálunk Facebook és Adwords hirdetések, Facebook alkalmazások felhasználásával.

 • A Leadek a weboldalon, a Facebook oldalon vagy a Facebook alkalmazásban a megfelelő adatok, vagy pedig az alkalmazásnak adott engedélyek megadásával jönnek létre (konverziók).
 • A weboldal, a Facebook oldal és a Facebook alkalmazás látogatóiról viselkedés alapú remarketing listákat hozunk létre - hogy a későbbi megkereséseket a korábbi viselkedés alapján pontosabban, célzottan végezhessük.
 • A listák felhasználásával folyamatosan és célzottan Adwords és Facebook hirdetési kampányokat indítunk.
 • Analitikai eszközökkel mérjük a Facebook és Adwords konverzókat. A Leadeket igény szerint listában vagy opcionálisan online CRM rendszerben (ZOHO CRM) folyamatosan adjuk át az ügyfélnek.
 • Vegye fel velünk a kapcsolatot az oldalon található űrlap segítségével!

  Letölthető, testreszabható Facebook alkalmazások

  Alkalmazásainkat megtalálja a www.yappp.com oldalain!

  Regisztráljon, válassza ki a kívánt alkalmazás típust, állítsa be és máris indíthatja Facebook promócióját!

  A legnépszerűbbek közé tartoznak a nyereményjátékok, a fotópályázatok, a kedvezménykuponok és a katalógusfeltöltés, de gyakran kért Facebook alkalmazás a szavazás vagy kvízjáték, a mini portál oldal kialakítása, külső hírek megjelenítése, hírlevél rendszer vagy a google maps kereső funkció. Olyan egyedi megoldások is megvalósíthatóak, mint az élő adás fül, szállásfoglalás, eseménynaptár, zenemegosztás, Skype hívás, sportverseny, utazástervező és számos egyéb különleges alkalmazás.

  Facebook üzleti oldalak - megtöbbszörözheti jelenlétét!

  A Facebook üzleti oldal a cégek Facebook-os honlapja. Az üzleti oldalak alakíthatók, egyedi grafikákkal testre szabhatók, alkalmazások telepítésével bővíthetők, akár egy teljes webáruházat is lehet üzemeltetni a cég üzleti oldalán.
  Elkészítjük Facebook üzleti oldalát látványos alkalmazásokkal, népszerű nyereményjátékkal, vásárlásösztönző kuponakcióval vagy megvalósítjuk bármilyen egyedi kampányötletét. Webáruház vagy egyedi alkalmazás, egyedi grafikájú oldal esetén a grafikai tervezéstől a programozáson keresztül minden feladatot elvégzünk.

  Válasszon saját social média stratégiát!

  • Melyik social platformot használjam?
  • Hogyan érhetem el a számomra fontos célközönséget?
  • Hogyan és mivel tudom folyamatosan fenntartani érdeklődésüket egyszerre több platormon?
  • Melyik platform milyen célra a legalkamasabb?
  • Milyen gyakran posztoljak üzeneteket?
  • Hogyan kezeljem a kommenteket?
  • Hogyan mérhető az egyes social csatornák eredményessége?

  Társaságunk folyamatosan bővülő eszköztárával, saját fejlesztésű alkalmazás platformjával segíti a hazai és nemzetközi vállalkozásokat a hatékony social jelenlét kialakításában, fejlesztésében és fenntartásában.


  Teljeskörű social csatorna menedzsment

  Bízzon meg bennünket cége közösségi oldalainak teljeskörű kezelésével. Az Önnel egyeztetett heti/havi tervek szerint gondoskodunk a rendszeres ppsztok megjelenítéséről, social kampányokat tervezünk és menedzselünk, kommenteket kezelünk, rendszeres riportban számolunk be a trendekről és az eredményekről.

Kapcsolatfelvétel