Weboldal tervezés és készítés

Vállalati/intézményi honlapok, portálok, webáruházak

Ügynökségünk egyedi honlapokat, vállalati/intézményi portálokat, online szolgáltatás platformokat készít és üzemeltet. Teljeskörű projektmenedzsment a tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig.

  • Brand Marketing oldalak
  • Vállalati/céges honlapok és portálok
  • Termék/szolgáltatás és kampány minisite-ok
  • Automatizált (self-service), támogató és e-commerce oldalak, webáruházak

Websitejainkhoz tartalommenedzselő rendszert biztosítunk az egyszerű és hatékony kezelhetőség, üzemeltetés biztosítására.

Design és funkcionalitás

Fejlesztéseinkben a vizualitás, a design mellett a funkcionalitás és használhatóság van a középpontban. A fejlesztői teamben a kreatív szakember mellett useability szakértő, frontend és backend programozó, social media és analytics szakemberek is részt vesznek.

Bízza profi programozókra a weboldal készítést!

Minden általunk átadott honlap rendelkezik adminisztrátori felülettel, így a későbbiekben Önök tudják szerkeszteni a weboldalaikat.

Mobil, tablet és desktop megjelenítés

A mobilról, tabletről netezők száma folyamatosan nő, a tartalomfogyasztás eszközei között a mobilkészülékek és a táblagépek részesedése növekszik.

Honlapjaink és szolgáltatásaink kialakításánál reponsive design technológiát alkalmazunk, amelynek segítségével biztosítható a tartalmak elérése és a szolgáltatások használata az asztali (desktop) gépek mellett a mobiltelefonokon és a táblagépeken is.

Integrált Social Media csatornák

A vállalati/intézményi online jelenlét meghatározó elemei a különböző közösségi platformok. Honlapjainkat úgy készítjük, hogy biztosítjuk ezen csatornák elérését és a social csatornákon megjelenő tartalom kontrollált megjelenítését is.

Analitikák

Annak érdekében, hogy a website látogatóinak viselkedése, a látogatói forgalom forrása, a website egyes oldalainak a használata és a látogatók által végzett műveletek elemezhetők legyenek, létrehozzuk a forgalomelemzéshez szükséges fiókstruktúrát (Analytics, Google Tag Manager, Webmaster tools) és elhelyezzük az oldalakon a megfelelő követő és konverziós kódokat. Az általunk készített honlapok, webáruházak technikailag keresőoptimalizáltak, a céljuknak megfelelően tervezettek. A megfelelően beállított analitikákkal folyamatosan monitorozhatja, ellenőrizheti az eredményeket és hozhatja meg üzleti döntéseit: több látogató, vásárlás, ajánlatkérés, feliratkozás, alacsonyabb hirdetési költségek (Adwords).

Szemantikus jelölések

A websiteok a látható tartalmi elemek mellett számos olyan jelölést, kódot is tartalmaznak, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a különböző keresőmotorok megtalálják és megfelelő tartalommal megjelenítsék a releváns információkat. Az általunk készített honlapokon elhelyezzük a schema.org szerinti és az un. open graph jelöléséket.

Keresőoptimalizálás

Minden általunk elkészített honlap/portálok/webáruházak technikailag keresőoptimalizáltak, így már csak a weblapok tartalmait kell úgy megírni, hogy a könnyű érthetőség mellett a keresőmotorok is "értsék"

A weblapkészítés során is inkább válasszon egyszerűbb megoldást, ami illeszkedik a cégéhez, mintsem egy "mindentudó" oldalt, amiről csak a használat során derül ki, hogy pont a legfontosabbakat nem tudja. Ügyeljen a választásnál arra is, hogy bővíthető legyen az oldala, vagy egyszerűen ki tudja nyerni az adatokat ha más megoldáshoz szeretné felhasználni.


Kapcsolatfelvétel