Ügyfélszerzés Adwords hirdetésekkel

Ügyfélszerzés, adatbázis-építés, lead generálás, remarketing

Elkészült a webshopja, honlapja, Facebook oldala? Akkor mostantól a legfontosabb cél, hogy minél több látogató, ügyfél, lead, feliratkozó, vásárló jusson el oldalára. Online marketing, hirdetési és webanalitikai megoldásainkkal mindezt hatékonyan, átláthatóan, ellenőrizhetően és eredményesen megteheti: AdWords kereső (Search), Display, YouTube videó hirdetési kampányokat indítunk az Ön által meghatározott marketing célok elérése érdekében.

 • Leadeket generálunk: a leadek a weboldalon, a Facebook oldalon vagy a Facebook alkalmazásban a megfelelő adatok, vagy pedig az alkalmazásnak adott engedélyek megadásával jönnek létre (konverziók).
 • Látogatószámot növelünk a célzott weboldalon.
 • A weboldal, a Facebook oldal és a Facebook alkalmazás látogatóiról viselkedés alapú remarketing listákat hozunk létre - hogy a későbbi megkereséseket a korábbi viselkedés alapján pontosabban, célzottan végezhessük.
 • A listák felhasználásával folyamatosan és célzottan Adwords és Facebook hirdetési kampányokat indítunk. Igény szerint hírlevél kiküldést is vállalunk (eDM), a MailChimp vagy a ZOHO Campaign rendszerén keresztül)
 • Analitikai eszközökkel mérjük az Adwords és Facebook konverziókat. A Leadeket igény szerint listában vagy opcionálisan online CRM rendszerben (ZOHO CRM) adjuk át az ügyfélnek.
Vegye fel velünk a kapcsolatot az oldalon található űrlap segítségével!


Google hirdetés - Miért éri meg?

 • Az Adwords-szel az Internetezők több mint 90%-t elérheti.
 • Csak az érdeklődés (kattintás után kell fizetnie)
 • Marketing elemzést a fiókja forgalma alapján Részletes technikai ajánlásokat a honlapja, webáruháza kialakításához
 • A hirdetése akkor jelenik meg, amikor valaki kifejezett érdeklődést mutat a hirdetésében szereplő termékre, terméktípusra, szolgáltatásra, megoldásra való kérdésre.
 • A fentiekből talán az a legfontosabb hogy a hirdetésének minősége befolyásolja az árat, a különbség akár tízszeres, százsoros is lehet!

Google Adwords Kampánymenedzselés - Hatékonyan

 • Rendszeres - legalább havi - személyes találkozót!
 • Rendszeres jelentéseket a kattintásokról, díjakról, vásárlásokról
 • Marketing elemzést a fiókja forgalma alapján Részletes technikai ajánlásokat a honlapja, webáruháza kialakításához
 • Akciói, termékei, árai tervezésében, marketing stratégiájának kialakításában is közreműködünk
 • Facebook kampányait is kezeljük, külön havi díj fizetése nélkül!
 • Folyamatosan figyeljük a honlapját, ha problémát észlelünk (leállás, trójai fertőzés stb.) felvesszük a kapcsolatot Önökkel.

Mit kap ha velünk dolgozik? - Új ügyfeleket szerezhet

A G.M. Production Kft. sikerdíjas szerződések alapján dolgozik, csak akkor kell fizetnie az ügynökségi díjat is ha a Google AdWords hirdetésére rákattintottak.

Szorosabb együttműködés, régebb óta fennálló kapcsolatoknál a díjazásunk alapja - akár nagyobb részben is - lehet vásárlás, bevétel arányos, vagy más előre definiált céltól függő is. Kombinálja Adwords hirdetését Facebook Üzleti Oldalakkal és Facebook Hirdetésekkel, használja a két óriást, hogy a cégéért küzdjenek.

Csak a kattintásokért Fizet

Az AdWords-ben a hirdetés megjelenése nem kerül pénzébe, fizetnie csak a kifejezett érdeklődésért kell, amikor valaki rákattint a hirdetésére. Az Adwords-szel egy szórólap áráért már komoly érdeklődőt szerezhet.

AdWords - Keresőmarketing

Több ezer érdeklődőt szerezhet a honlapjára, webáruházába.
AdWords Kampányok cégünknél már Havi 150 ezer Ft + ÁFA ráfordítással is.

Reklámügynökségként elsősorban az Internetes és az okos telefonokon megjelenő hirdetésekkel foglalkozunk, mert az valljuk, hogy már az Internetes megjelenés a legfontosabb és a többi hirdetést ehhez kell igazítani Az Internetes reklámok, hirdetések egészen más megközelítést kívánnak meg mint a hagyományos, sajtó, TV vagy Rádió, esetleg szórólapos hirdetések.

Az Internetes hirdetések esetén sokszor nem tudjuk "szabott áron" megvenni a hirdetési helyeket, megjelenést vagy kattintást. Például Facebook vagy a Google AdWords rendszere sem fix áron dolgozik, hanem egy folyamatos licitálásos rendszerben. Az AdWords esetén viszont nem csak az árral, hanem a minőséggel is "licitálhatunk", így akár a megjelenéshez szükséges árat tizedére, vagy akár századára is lehet csökkenteni (nem tévedés a két szám!)


Kapcsolatfelvétel